Што би и кажале на форумџиката над вас? Марамице, може ли да те гушнам силно? Мислам дека заслужуваш ама ептен!
Што би и кажале на форумџиката над вас? Марамчич! Па не сака марамче да ја викаме, па се мислам како. Ајмо палома за 5 денари! Море ти лудо, не ми ја дирај Марама, ја тука желна да ја гушнам Учиш ли? Спреми ли испитите а?
Што би и кажале на форумџиката над вас? ти сред зима си се разголела алооооо *митке спремна сум јас за иситите партали праам
Што би и кажале на форумџиката над вас? Гоу бее...Па ја во Мајами сум нели читаш И ајде иди учи не забушавај
Што би и кажале на форумџиката над вас? Леле Миске ептен си ко Мис предузеча (форумов ако го наречам предузече) па и со фоткиве јаоооо
Што би и кажале на форумџиката над вас? Мисс земај ме со тебе. Пирамидке со задоволство сакам прегратка Гоу не сум палома, ма, па само 5 денари ли вредам ?
Што би и кажале на форумџиката над вас? абе остај ти мисс што е згодна на аватаров....и ти си згодна, ама не на оваа сликичка
Што би и кажале на форумџиката над вас? Сакаш секси слиичка да ставам, м? Ама да не ја откривам мојата идеална фигура
Што би и кажале на форумџиката над вас? Абе веќе, сува лепота сум, шта ќеш! Ајде ела, на гушкање Марама
Што би и кажале на форумџиката над вас? убави сте сите три-четири над мене што сте пишале млади,згодни, неопходни
Што би и кажале на форумџиката над вас? Џули па морам Ова на фемина може мисс да бираат. ама тешка одлука ќе имаат
Што би и кажале на форумџиката над вас? Господична Прекраснаја, што би направиле доколку би станале Мис на предузеќево а?
Што би и кажале на форумџиката над вас? епа епа јас би...... би направила фенима собиранка со многу алкохол, чоколадо, чипс и гласна музика
Што би и кажале на форумџиката над вас? Јас би се борела за Мир во светот..овааај предузеќето Абе ве гушкам трите мрднати Гоуу ме претрка Пак ти со алкохолот а?