Што би и кажале на форумџиката над вас? Кажи и дека ќе и дрпнам некоја марама, ама демек не си чула од мене! Туку давај рецепт за убава пастрмајлија, ја ако не правам асоцијација со јадење, никој!
Што би и кажале на форумџиката над вас? Од мене нема да дознае дека ти си ми кажала. ААаа најде кој да прашаш за рецепт
Што би и кажале на форумџиката над вас? Скај си нашла од кој да крадеш марами дали имам 5,6 Јас не сакам рецепт, јас сакам да ме однесеш на убава пастрамајлија
Што би и кажале на форумџиката над вас? Ако мислиш на кој слави- братучед ми, а врска немам од каде излезе овој празник Имаш некој Глигор?
Што би и кажале на форумџиката над вас? Е па тогаш не, тогаш не ти крадам туку ќе ти подарам една од моите
Што би и кажале на форумџиката над вас? Боко мори лепото моја! Си знаеш све ти! Што да ти кажувам?! Поздрав до мачорот и отидов да испушам една, да си знаеш! Цигара, де цигара!
Што би и кажале на форумџиката над вас? Не сум плавуша смеѓа сум еве од мене до тебе една песна http://www.youtube.com/watch?v=sSKxQ69E ... re=related