Што би и кажале на форумџиката над вас? Офи, како ти е на новото работно место? (можда имаш негде пишано, ама не ќе да сум во тек баш)
Што би и кажале на форумџиката над вас? кафеееееееееееееееее кога ќе пиеме, ајде да договориме термин
Што би и кажале на форумџиката над вас? тука сум, ама се случува пресврт некој, па неможам да пишувам редовно....време ми е за промени
Што би и кажале на форумџиката над вас? шта има има, шта нема купичемо код нас је све најбоље.....у најдобром реду а код вас?
Што би и кажале на форумџиката над вас? И код нас је... Онако... Биче боље! Јао причамо српски као матерни јел да Гоу, кога пијанка?
Што би и кажале на форумџиката над вас? Оооо БиЈу Ти благодарам Арна инаку, еве по домите... Ти? Како си ми? Нешто ќе се фалиш или жалиш
Што би и кажале на форумџиката над вас? маламо гушната си. Сите на кои ни си личен психијатар да се собериме, да ти дадеме плата на крајот на месецот
Што би и кажале на форумџиката над вас? Со задоволство како што е ладно јас добра сум, се досадувам ти што правиш?
Што би и кажале на форумџиката над вас? Може плата и така сум шворц, туку ќе треба и јас да давам и јас си имам...