Што би и кажале на форумџиката над вас? Вајлдче баш ми е мило! Ама стварно е преубава! Бокичкеееее! Ееееееоооо - ееео - еееео - еееео. Е. Ехо! Кај си ми лепото? Вајлд ни е ко затишје пред бура - следи акција!
Што би и кажале на форумџиката над вас? Ееее Пинк добро аватарче Како е денес ? Наздравје утринско кафе
Што би и кажале на форумџиката над вас? ФБИ агентке, се маскираш да не те препознаат а? Убав ден да си имаш
Што би и кажале на форумџиката над вас? Мора да се маскираме таков е протоколот хаха Имај си и ти убав ден, па кога ќе бидеш во можност отвори си ги ЛП И морав да го прокоментирам аватаров на polyvore, таква сум си Ми се допадна твојот коментар во polyvore темата, во врска со лажната скромност.....Росоњерчето навистина ни е најпрофи Пооооздрав!
Што би и кажале на форумџиката над вас? Отворив, видов, прочитав, одговорив А Росоњерче е мајсторчич, не станува збор! Јас гледам и учам
Што би и кажале на форумџиката над вас? Не туку дреми по форумскиве игри, фаќај се за работа со анализите хахаха И изгаси тоа цигарата
Што би и кажале на форумџиката над вас? на твоите аватари толку добро им стојат наочари,па таква и те замислувам детективке моја
Што би и кажале на форумџиката над вас? Скајче, некако послабо активна деновиве....да не почна со факултет ??? Имај убав ден
Што би и кажале на форумџиката над вас? FBI да не си на некоја тајна задача на форумов? се шегувам,имај убава вечер.
Што би и кажале на форумџиката над вас? Не, не .....сега за сега, нема потреба од тоа хаха Активирај се малку повеќе на форумов, мислам дека имаш што да кажеш
Што би и кажале на форумџиката над вас? Мачко ме нема оти испитна недела ми е !! Уште во петок. Амин ! Ти како си ???
Што би и кажале на форумџиката над вас? Ајде да положиш се и со полна пареа да ни се вратиш А инаку јас супер сум, си тепам време на форумчево и баш ми е убаво на на на на на