Што би и кажале на форумџиката над вас? Шо да и кажам бре дејче? Вежбај соло пеење, немој да заборавиш на ангажманите со нашиот бенд И многу си секси ма
Што би и кажале на форумџиката над вас? Зафатена ...Немам многу време да си расправам тука со вас, ама ќе биде И кај си Марамикус ти, ми се изгуби некако?
Што би и кажале на форумџиката над вас? Дејзииииииииииииииииииииииииииииииииии, црвенокоса да не си сега ?
Што би и кажале на форумџиката над вас? Девојко,можеби и конечно ќе се запознаеме,на 26 февруари,ако дојдам за на тоа блесавото другарче твое на роденден!
Што би и кажале на форумџиката над вас? Ептен ти го свиѓам името. Ти одговара како да е створено за тебе.
Што би и кажале на форумџиката над вас? не ми се лути за осмицата во оцени го аватарот,но редно време е да ставиш поубав аватар
Што би и кажале на форумџиката над вас? Нема лутење Анастасија Ќе го сменам, нов ми е, нека постои малце зошто има розевко ми одговара на името.
Што би и кажале на форумџиката над вас? И јас се сложувам со Анастасија, аватаров не е доволно добар за тебе можеш подобро Без лутиш
Што би и кажале на форумџиката над вас? Фби..од Њу Јорк или Мајами (ЦСИ) бај д` леј баш ти е убав аватарот..
Што би и кажале на форумџиката над вас? Не..оваа вечер дома, а и рации има секој викенд , па подобро ми е дома Ти?
Што би и кажале на форумџиката над вас? A па добро си направила важно на тебе да ти било убаво.. А оваа вечер дома..пред ПС ќе дежураме..
Што би и кажале на форумџиката над вас? ФБИ од Скопје, лично и персонално хахах Фала за пофалбата на аватарот. Како си ти?? Како си помина синока?
Што би и кажале на форумџиката над вас? Овој е подобар, иако нема розево....кога ќе начекам некој аватар кој ми личи на тебе ќе ти го доставам