Што би и кажале на форумџиката над вас? Само за сватот, за сваќата а а а и за Мисс ис ис ис песната а а а In and Out of Love Кај си ми девојчице?
Што би и кажале на форумџиката над вас? Дааа мачкоо ЛП (за Мисс) Пирамитченце , јас ти се извинив што не сум ти честитала роденден.Сори бејби не видов.
Што би и кажале на форумџиката над вас? Еве сум...во некои врски,натака навака Ти лепотицеее? Eдит:Пирамитке тебе роденден ти било? Или Скајче нешто се зезаш?а? И чекам ЛП
Што би и кажале на форумџиката над вас? Јас и пиењето - две различни комбинации Забрането продавање на алкохолни пијалоци на малолетни лица, тоа ти е
Што би и кажале на форумџиката над вас? Не, благодарам Инаку еве за вас кои сте љубители на чашката т.е флашката
Што би и кажале на форумџиката над вас? ^ да ти биде целиот ден убав како утрото што ти било пријатно и убаво позз до мајка ти убаво сте се прошетале и измуабетиле
Што би и кажале на форумџиката над вас? имам премногу обврски на работа и на факултетот,и затоа за викенд повеќе ве дружам...а за тебе георгина убаво мислење имам и сакам да ти ги читам постовите,редовен твој фан сум
Што би и кажале на форумџиката над вас? http://www.youtube.com/watch?v=b8lQyo1a ... re=related јас ги сакам за тебе не знам
Што би и кажале на форумџиката над вас? Бидејќи денес сме билe опседнати со истата песна... Сите ангелки, ѓаволки се прави со него. А сите ѓаволи, светци ќе станат за тебе. Да, ти си сонце - ги топиш како глечери, а тој е ноќ - по него сто месечарки. Срца.. Срца тон околу вас, но не е крив што со нив така добар е тој. Ти си лошата, ти ги кршиш твоите. Тој не е ти, и си игра со неговите.. НО, само ти го подигаш над облаци ..... п.с. Морав вака да ја трансформирам, за да има смисла ..
Што би и кажале на форумџиката над вас? Мандаринче зошто јас тебе првпат те забележувам? Гледам стара членка си