Што би и кажале на форумџиката над вас? Прво да ми оздравиш, па те частам една крофна заедно со кафето
Што би и кажале на форумџиката над вас? Секако немај гајле добро би ни дошло уште едно убаво девојче во Штип
Што би и кажале на форумџиката над вас? Ништо ново Кенди..соборувам лични рекорди во неработење. Кај тебе ?
Што би и кажале на форумџиката над вас? Too much Ја сам врло врло задовољан тип.. Секој изминат час (посебно вака кога не сум излезена,за чудо) се изненадувам сама од себе,колку сум јас способна да спијам , да бидам мрзлива, непродуктивна.
Што би и кажале на форумџиката над вас? марамке мори стално кога си ја виткам косата на тебе ми текнува , а кога те читам на кремчето за коса
Што би и кажале на форумџиката над вас? Мисс Главо лудаааааааааааааааааа ...кај си море ти ? Поздрав beached ќе излегуваш ли ?
Што би и кажале на форумџиката над вас? Ноуп,алергична сум на вратари и секаков вид шеми во градов. Тапа е,нема кај низ Охридов..се што нуди,пробано е Ти ?
Што би и кажале на форумџиката над вас? Aаа Марамке ти изгледа неќеш да го делиш со мене кремчето чим го избегаваш одговорот
Што би и кажале на форумџиката над вас? Мисче не беше на ред ајде доаѓај, сеуште не растопен малку тврд е
Што би и кажале на форумџиката над вас? Марама,кај види убај момци во Охрид ? ?? ? ? ? ?? ? ? ? Океј има убави,ама се диви многу
Што би и кажале на форумџиката над вас? Ма не се толку убави колку што се шармери тоа ради езерото ќе да е