Што би и кажале на форумџиката над вас? Марамке многу ми се допаѓа новиот аватар Инаку, Бич`д сакам да ти кажам дека ептен се согласувам со твоите 2-3 последни мислења во сдк, и изненадуваш со рапот, незнам у почетокот зошто беше целата расправија околу турбо-фолкот
Што би и кажале на форумџиката над вас? Штрумфетке, сакав да ти предложам некој нов аватар со Штрумфета, ама сите други на нетов се катастрофа
Што би и кажале на форумџиката над вас? Штрумфетке,збрката околу турбо-фолкот беше заради тоа што сите се како "aууу турбо-фолк неее" па први се на Аца Лукас,a + мразам проценување на личност спрема музиката која ја слуша. Батали тоа,поминало ќе рокаме на неекоја рап журка ауау Туку ФБИ,моќен ти е аватарот..опасна женска ќе да си
Што би и кажале на форумџиката над вас? ЕфБиАј и јас сакам да го сменам бе, ама сакам само штрумфетка да ми е. Нели корисничкото име ми е штрумфета и да имам друг аватар нема да е тоа тоа. Баш се израдував овој кога го најдов, ептен секси ми е оваа штрумфетка.
Што би и кажале на форумџиката над вас? Има уште една со аватар со штрумфета и ме буни со тебе Да ја искараш- една е Штрумфетка
Што би и кажале на форумџиката над вас? марама арна ? убаво аватарче,се навикнав на твоето старо аватарче и сега ми е малку чудно кога те читкам
Што би и кажале на форумџиката над вас? што да правам Митке, врти-сучи пак со чашката во рака....среќа сеуште не е флашка
Што би и кажале на форумџиката над вас? Buttterfly сакам таква маска како што носе женската од твојот аватар прекрасна е ти како си?
Што би и кажале на форумџиката над вас? И да останеш така добра ...а јас и сум добра онака прилично убаво расположена...
Што би и кажале на форумџиката над вас? Специфик па кај се изгубии бе ти?Оддамна те немама начекано по темиве
Што би и кажале на форумџиката над вас? Па незнам Марамче не сум ги изброила,ама битно секоја ме асоцира на тебе