Што би и кажале на форумџиката над вас? Анастасија, стави некоја комбинација во модни критики. Одамна не си ја освежила темата
Што би и кажале на форумџиката над вас? ФБИ читам си сакала да идеш на шопинг,ајде и јас сум ЗА тамн да ми помогнеш околу изборот за гардероба за матура
Што би и кажале на форумџиката над вас? Те паметам, односно во паметот си ми останата како првата форумџика чие корисничко име го знам, и воедно како личност од која добив поддршка за видеата. Не знам дали беше така, ме мрзи да проверам, но важно мене така ми останало во сеќавање. Благодарам.
Што би и кажале на форумџиката над вас? Преслатка сиии !! Мора да ти кажам дека очињата ти се како на срнче
Што би и кажале на форумџиката над вас? Посебно си ми мила, дека си од Штип И да поздрави натаму кој ќе праша за мене
Што би и кажале на форумџиката над вас? Ти бре, кај се изгуби? Ај постири едни чевлички во темата за чевли
Што би и кажале на форумџиката над вас? Од Авон ми е (го имаше одамна на една брошура, ми текна дека беше многу убав, па го најдов на интернет)