Што би и кажале на форумџиката над вас? ДО СЕГА ТЕ НЕМАМ СРЕТНАТО НА ФЕМИНА. КАКО И ДА Е ПОЗДРАВ ДО ТЕБЕ
Што би и кажале на форумџиката над вас? секогаш мислев дека си постара ама излезе дека си ми била генерација ...
Што би и кажале на форумџиката над вас? Јoelle прв пат те гледам на форумов...Поздрав до тебе и да бидеш се почесто на Фемина! Офкорс..Ако ти се допаѓа
Што би и кажале на форумџиката над вас? Имаш многу убави шминки. И беше фина со мене кога побарав да ги сликнеш со ливче, за разлика од некои змиички
Што би и кажале на форумџиката над вас? Анастасија. Името ме потсетува на една прекрасна жена. Ексцентричната http://www.youtube.com/watch?v=YpqFzEhoKu8
Што би и кажале на форумџиката над вас? Кога пред некој ден коментирав на темата за шпански серии баш ми текна на серијава и еден жолт фустан кој го носеше една од тие, па како после се префрли на А1плус да ја даваат и не можев веќе да ја гледам. Баш се мислев името како и беше.
Што би и кажале на форумџиката над вас? денес прочитав едно од твоите мислења кое многу ми се допадна,браво,не сум имала повеќе време да те читам но тоа беше доволно
Што би и кажале на форумџиката над вас? ееее и тоа да видеш и да се чудеш,епа тешка е криминалистичката моја работа а и чудно е одамна не сме си пишеле,најс пикчр
Што би и кажале на форумџиката над вас? Утре ако си тука разменуваме неколку лп, оти сега морам да бегам во кревет. Патем и твојата е добра, видиш одамна не немаше и сега оп двете со нови слики
Што би и кажале на форумџиката над вас? ок напуштај должност и остави ме мене на смена,договорено за утре.убави соништа.пуса