Што би и кажале на форумџиката над вас? Вајлд, те замислувам како многу специфичен и интересен лик (секако во позитивна смисла) Јавн, ме засрами
Што би и кажале на форумџиката над вас? Гушка назад како е Марамке ??? Откри ли некое ново парче во “нашиот“ бутик ??? Вистинско откритие, нели??
Што би и кажале на форумџиката над вас? Не сум била одамна ама на излог видов добри работи Треба да се посети
Што би и кажале на форумџиката над вас? Како алва им одат работите. Баш добра стратегија со цените имаат, а и парчињата не се лоши Имај убава вечер
Што би и кажале на форумџиката над вас? Поетесата на форумов, прекрасна си Песните ти се врв, секоја чест
Што би и кажале на форумџиката над вас? Mис, не очекувај слика од мене- стравувам од откривање на мојот идентитет, така да, no way
Што би и кажале на форумџиката над вас? Знам Сеси ,ми се чини дека еднаш ми имаш кажано.Или некоја друга била ,па сум ве помешала Нема врска,ете инстиктивно знаев ако не И баш ради тоа пишав Како и да е,убавата замисла за твојот стил ќе ми остане во глава
Што би и кажале на форумџиката над вас? Мимс лепотице, ми ја потврди сликата што си ја имав за тебе во глава со сликата од косата Уште лицето ако ти е тоа, ќе треба да се почастам
Што би и кажале на форумџиката над вас? Спојлер Скај кој ги знајт, можит имат, ама можда ќе идет допрва. Агентке го имаш најдобриот аватар на Фемина
Што би и кажале на форумџиката над вас? Маја8 не ми е многу позната, но како и да е и посакувам убава вечер и празнично расположение. А Ливинг сакам да ја гушнам, зошто знам дека сака да ме чита, и во моментов, и заблагодарувам!
Што би и кажале на форумџиката над вас? на Шелеа би и кажала прекрасна сликичка баш ме интересира како ја гледа таа