Што би и кажале на форумџиката над вас? Дека е активна прилично во темата секти. И посакувам само убавини да ја следат.
Што би и кажале на форумџиката над вас? многу добри аватари ставаш,би сакала да те запознаам вака виртуелно повеќе
Што би и кажале на форумџиката над вас? Дека не го сфаќам потписот што сака да каже страст кон љубопитноста, или страШно* љубопитна
Што би и кажале на форумџиката над вас? Опасно ми делуваш. Ама и совја си ми некако епетен по тоа што му прочитала.
Што би и кажале на форумџиката над вас? Ти ги гледав сликите пред некој ден на форумов, во темата Лични фотографии. Браво
Што би и кажале на форумџиката над вас? Еее Маја, си сменила аватар Малку чудно ми доаѓа кога некој ќе смени аватар, додека да се привикнам ќе помине некој ден
Што би и кажале на форумџиката над вас? Ливинг,нашата вечна балеринка Јас ти го обожавам корисничкото име !
Што би и кажале на форумџиката над вас? И јас ти го обожавам тебе аватарот, вљубена сум во црно-бело. П.С- аман ама сум грешела горе во пишување, хуху срамота.