Што би и кажале на форумџиката над вас? Незнам која е Maya Angelou, а имењачка ми е... Срамота, одам да проверам на гугл
Што би и кажале на форумџиката над вас? Од кога не сум пишала овде Минусче си пишувам а тебе Маја ти упатувам едно топло, шарено ВОЗДРА!
Што би и кажале на форумџиката над вас? Те гушкам силно, најсилно што може (виртуелно сега за сега) а се надевам еден ден и ин лајф. 1000
Што би и кажале на форумџиката над вас? Според аватарот и потписот претпоставувам бљубеничка во музиката?(извини ако грешам) Sparks за тебе најголем поздрав
Што би и кажале на форумџиката над вас? Претпоставувам нова си на форумов, се надевам ќе имам прилика да стекнам една подобра слика за тебе
Што би и кажале на форумџиката над вас? Каринче мило девојче како оди со францускиот, ти поминаа тестовите?
Што би и кажале на форумџиката над вас? За утре ја одложи денес само 5 души имаше на час. Инаку си напишав за сите теми имам сега. Абе дива лига, штета само ништо не научивме од таков професор
Што би и кажале на форумџиката над вас? Ќе ти стискам палци утре. Гуд лак! И, многу ти е убав аватарот.
Што би и кажале на форумџиката над вас? Епа четири годинки сум. Се зезам. Епа, прво не знаев како да се направам без да ми се покажуват годините (мислев дека не може, бев нова), па наместо точните години, напишав 4 годинки
Што би и кажале на форумџиката над вас? Супер сум. Подобро-може, ама, и така сум супер. Јас би ти кажала дека си супер форумџика, една од оние со најквалитетни мислења! Ти симнувам капа!
Што би и кажале на форумџиката над вас? Добро сум сонцуле низаедно,знаеш дека си ми прилепена за срце иако не те познавам лично. Правам апликации да ме примат на истражувања за поени, и газов да го мрднам на некоја Шведска и Норвешка планина. Ти?
Што би и кажале на форумџиката над вас? И јас тебе многу те засакав мила. Е така, оди малце на чист воздух, да ти се разбистри главата од мисли. Ајдее, ќе успееш!