Што би и кажале на форумџиката над вас? Само што ти изнаредив комплименти од се срце, и ево те опет, налетувам на тебе Епа добар јутар лепото, се куцкаме деновиве
Што би и кажале на форумџиката над вас? Малку непријатно ме изненади еднаш на една тема за потоа 3 пати попријатно да ме изненадиш на истата и по другите теми, и затоа те ценам Генерацијо моја, да бевме некоја 98 ќе ти кажев - ај ма у Мусандра! Денес е тоа Миднајт ама не е битно, спомените се тие! Те поздравувам!
Што би и кажале на форумџиката над вас? Пирамитке ајде побрзај...Почна свадбата не чекаат Почесни гости сме или што ли сме
Што би и кажале на форумџиката над вас? Која свадба мори бајадеро моја? Јас шеширот го изгубив, ми го дувна овој британски развигорец, а и не ми се иде и онака сум изгубен Германец со шинат врат па шетам ко француски Квазимодо и чекам да почне викендов Ти се стокми ли или уште мене ме чекаш?
Што би и кажале на форумџиката над вас? Најпаметната и најубава Охриѓанка на форумов и пошироко Како си ми Хипице?
Што би и кажале на форумџиката над вас? стварно ли не ти е потребно моето мислење и кое е девојчево на аватаров?
Што би и кажале на форумџиката над вас? Најискрено, претходниот аватар ти беше поубав, али....волим осмех твој
Што би и кажале на форумџиката над вас? Супер е срце, фала на прашање... А ти, може ли малце да ни се пофрцкаш во модни критики...