Што би и кажале на форумџиката над вас? Љубам, сум ти кажала, но ќе ти кажам повторно - правиш прекрасни фотографии. Уживам додека ги гледам.
Што би и кажале на форумџиката над вас? Диво дете како си?...Претпоставувам радосно...за идолот де...
Што би и кажале на форумџиката над вас? Митке Пирамитке, конечно те начекав... Став миииирно,на десно... воџа колоне напред.... јен-два, јен-два, јен-два..... Стооој! На десно... ПОЗДРАВ Здраво, здраво, здраво!!!!
Што би и кажале на форумџиката над вас? Верувала или не, јас не замислувам стварно ко партизанки, со накривени капи Со ЈНА нема шала А да се преброевме? Први, други, први, други... Поздрав, другарице, поздрав! Туку некни тука негде по игриве ти ја постирав Ена Веко, се надевам се изнарипа на песната како што прилега
Што би и кажале на форумџиката над вас? Уфф и тоа како...Хвалим, хвалим Бај д беј... те замислив со сукњиче ламбада како се фрцкаш и со микрофонче во рака....па плешеш, плешеш...па овации, па ракоплескања....
Што би и кажале на форумџиката над вас? Па не си далеку од тоа како сум изгледала на млади години, иако Ена Веко беше исклучиво стајлинг на скината фармерка, на г’з и на коленици нели, дигната до струк, боди, и кожна јакна. Ништо друго Ц ц ц која мода, кои години! Да пукне!
Што би и кажале на форумџиката над вас? Да си жива и здрава како само ме потсеЧаш на млади дани... Пуста ја...срам ми е кога ги гледам сликите... Баш сега за празнициве кај моите гледав слики....си се изнасмеав, посебно на кремчето Ај ти гледај побрзо да ни оздравиш
Што би и кажале на форумџиката над вас? Добра сум Плавуша Ти како си ??? Се најдовме пак по во играва