Што би и кажале на форумџиката над вас? Лепото, певај од кај ти е лакот живти се, сите не попали со тоа диско дезенот А да и ставај чајче за мене, кога веќе частите, едино ако не сте келнерки
Што би и кажале на форумџиката над вас? За Марама и ФБИ За мене горко и јако А за Пирамидата со млеко Упс. Чајче де. Ене
Што би и кажале на форумџиката над вас? Ливинг мор... додуша еден сат покасно се јавувам, ама ај можда ќе свариш и за мене едно каааааВе
Што би и кажале на форумџиката над вас? Кенди што се изгуби од МК, ајде одма на сликање и постирање, недостигаш
Што би и кажале на форумџиката над вас? Eеее...тоа ти е Скопје... Ти како си, оздраве...? Те читав во бруките...се прснав од смеење...поздрави го Келнерот... ... ти се погоди работава како со песната
Што би и кажале на форумџиката над вас? Изгледа опасно е згрешен келнерот мој Ќути, Ена Веко фор лајф! А фин беше, не дека не, ама јас смотаница мислев ми се пушта па и си викам, абе не е мој тип, како да го откачам?! Малку по малку, ќе го биде. Ти како си ми денес? Бравос како си активна деновиве на форумот, човек не постига да те чита
Што би и кажале на форумџиката над вас? Ола Пирамид, комо естас? Џо сој муи бјен, и ту? Грасиас. (ова напамет ми е научено, универзален поздрав). Како си ми ти, навистина? И го преслуша ли новиот слбум на Фу Фајтерс и фаворит , сега , одма !
Што би и кажале на форумџиката над вас? Оо Фљоресита чикита мамасита бонита Ља примавера еста аки, бјенвенида
Што би и кажале на форумџиката над вас? Хуанитас Мамаситас Папаситас Ливингас и Трендафиљос, џо несесито парлар кон восотрос, имедиаменте порфавор! Кларо ке си! Џо те кјеро мучо, пара џо сој ту ИХА! Шо само вие ли сте гледале шпањолски ОЛЕ! лимунадки?! А? Не! Не сум го чула. Добро бе зашо не кажуете вакви работи? Ја кај живеам? Одам да поправам оценката сега А ти охриѓанче, чајчево шубо ми дојде од тебе вчера, ти бладодарам
Што би и кажале на форумџиката над вас? ФБИ кажувај од каде ти е лакот? Или кажувај како ги направи ноктите...сите сакаме диско нокти
Што би и кажале на форумџиката над вас? Еве пак те начекав .... Мисице што правиш? Кога пак ќе не изненадиш во МК...еве вака да останеме
Што би и кажале на форумџиката над вас? Лолита од парфимерија во Ново Лисиче ми е. Ама сигурно го има и на пазарче или во продавницата на Голден Роуз