Што би и кажале на форумџиката над вас? ако господ не ти дава нешто што сакаш, тоа значи дека чува нешто поубаво за тебе
Што би и кажале на форумџиката над вас? Нешто што во некој момент изгледа трагично,може да е нешто најубаво што ни се случило во животот Или па ние да си го направиме најубаво Имај го тоа на памет Eдит:^Ова за марамка беше. Иначе многу сакам да јадам црешнички
Што би и кажале на форумџиката над вас? Девојко ќе те најдам под дрво и под камен и на спиење ќе ти ја исечам таа пре пре прекрасната коса што ја имаш
Што би и кажале на форумџиката над вас? Подари ми ги усните, и онака моиве се малку испукани од алергијата, срценце не ми треба, си имам.
Што би и кажале на форумџиката над вас? Е баш ми е мило така што си направивме една спогодба...На кој што му треба дава и си зема
Што би и кажале на форумџиката над вас? Ништо не е тешко кога вистински се сака! Мечтите се исполнуваат.
Што би и кажале на форумџиката над вас? Малку ме изненади на една форумска игричка, еве ваква бев таква сум Али не. Мило ми е што се разбравме. Те поздравувам
Што би и кажале на форумџиката над вас? Јас ќе шетам од понеделник, ако не ќе импровизирам, сама ќе ги направам. Тепаат за 400.
Што би и кажале на форумџиката над вас? и јас тебе, преслатко суштество!!! Заеби мажи ќе има многу нови, ти кутичето со кондоми во џеб и уживај. За секој случај! Ах Wild ме зезна. Хахах те гушкам и тебе..