Што би и кажале на форумџиката над вас? Каринче матурантка си ни и ти? Си одбра фустанче? Ех се сеќавам на еуфоријата за матурите... Дури и мене - незаинтересираната за такви прослави - ме фати малку
Што би и кажале на форумџиката над вас? Ништо не сум барала, не се знае ни дали ќе славиме матура нашата генерација. Не сакаат да се слави, сакаат само на екскурзија да се иде
Што би и кажале на форумџиката над вас? Да не си од Кавадарци, зошто знам една другарка од таму ми кажува дека оделе на екскурзија наместо да слават матурска.
Што би и кажале на форумџиката над вас? Како и да е ќе бидеш преубава за матурата Не се сомневам во твојот вкус и стил
Што би и кажале на форумџиката над вас? Дечки, ај полека малку :geek: нешто многу се залетуеш по темиве денес
Што би и кажале на форумџиката над вас? Леле едно ќутече шо ќе летнееее, само ако ви дојдам и на двете. Ај тебе Ливинг денес те толерирам, затоа што си ми со мака, инаку, маФ ви е работава и на двете. Дечки. Да ве јадат мечки со крушки и дечки со печки!
Што би и кажале на форумџиката над вас? Абе пирамитке во ова твојот профил под интереси ти стои Интереси:играње тонч, буљење у плафон и листање на модни списанија стварно буљаш у плафон