Што би и кажале на форумџиката над вас? Баш ме интересира од кај ти е дојдена идејата за корисничкото име...
Што би и кажале на форумџиката над вас? Најозбилно, не ја знаев песнава Ама убава е. Ти одговара на форумскиот лик што го имам створено за тебе
Што би и кажале на форумџиката над вас? Црвенкапа, каде те снема ? Фалиш на форумов, недостига позитивна енергија.
Што би и кажале на форумџиката над вас? фалам јас тука мало, мене нешто ми фали.....абе никогаш цело, а цело е кога има се ти си ги реши дилемите околу малиов твој љубилеј?
Што би и кажале на форумџиката над вас? Не. Денеска е едно, утре е друго, задутре трето ќе ми текне, ама ајде, се надевам ќе се одлучам.
Што би и кажале на форумџиката над вас? уште се трилемосуваш на таа тема? а за оној свечениот дел се опреми?
Што би и кажале на форумџиката над вас? Па и за тоа се двоумам, т.е. троумам и т.н. и т.н. Утре ќе разгледувам, иако си имам замисла/замисли.
Што би и кажале на форумџиката над вас? Опа бато!!! Опа опа, са са са!!! Можам да погодувам? Уф Вајлдче ме претрка. Вајлдче не сме се читнале одамна Гуш и до тебе мало, опасно
Што би и кажале на форумџиката над вас? Искрено, и јас Гушле едно насмеано од уво до уво. Баш си шизикА, мајке ми
Што би и кажале на форумџиката над вас? Ногава од кога почнав да пешачам од факс до дома и обратно секој ден 1 час и 15-20 мин, ама озбилно многу ме боли а мозокот од се и сешто. Јебан живот..
Што би и кажале на форумџиката над вас? Ај реков да не ви се убацувам у муабет ама морам...посилно е од мене... Љубам како си?..како напредуваш со изложбата за жените што ја спремаш? Смисли име? Редовно ти ги следам фотографиите во темата...не се разбирам многу од фотографирање ама ти си прекрасна
Што би и кажале на форумџиката над вас? Ух уште не сум решила за наслов денес мртвило сум не пипнав ништо, се надевам утре да фатам има многу работа а ми фалат уште реализации ама тука не можеш бре жена да најдеш да сликнеш. Ти како си ми?
Што би и кажале на форумџиката над вас? Дан тмуран ја мамуран...и така секој ден...да не Феминава ќе ме изеде секојдневието...тоа па тоа, секој ден исто, барем сонце да има Баш ми е жал што сум тапа во поглед на креативност во секој вид уметност, инаку би ти дала некоја идеичка.
Што би и кажале на форумџиката над вас? И јас се приврзав за феминава ми стана како некој дневник. Ух ајде ќе биде добро а ти нели ќеркичка имаше така?
Што би и кажале на форумџиката над вас? Да, мојата има 4,5 год. не можам ни да замислам колку ти е тешко толку далеку од твојата Мила, не сакам да ти ставам сол на рана..се надевам дека е добра...кога ќе се видите?