Што би и кажале на форумџиката над вас? Броени денови брзо поминуваат...гушни ја силно, силно еднаш и од мене Силна жена си ти,
Што би и кажале на форумџиката над вас? Може да се вплеткам во разговоров? Многу сакам девојчиња, па има ли нешто поубаво, кикички, шминкички, фустанчиња, шнолички ...
Што би и кажале на форумџиката над вас? Е мојава тек ќе полни 8, ама едно старо мало шо е, како 88 да ќе полни. Ако сакаш да се шминкаш со светло сина сенка, да се чешлаш со четки за фенирање и да се преправаш... твоја е.
Што би и кажале на форумџиката над вас? Дај ми ја мене, ќе се шљакаат и кубат со ќерка ми, мене ќе ме замени.... а и ти ќе се спасиш А уствари имам боља идеја, да ги пратиме кај Марама
Што би и кажале на форумџиката над вас? И двете идеи се прилично добри, всушност, едни од најдобрите што ги слушнав денеска. Браво ма форумџике над мене. ќе се кубеле вика...
Што би и кажале на форумџиката над вас? Па жими се тортура е кога мало дете ти прави фризури.... ај што не знае да чешла,не знае.. па кога ќе те накити со милион шноли, штипки и 300 др. тракатанци...оди извади ги да те видам... Си знаеш ти, си знаеш
Што би и кажале на форумџиката над вас? Сега баш отворив за да ти кажам да си легнеш- што стори мор, се седело ли до толку касно
Што би и кажале на форумџиката над вас? Не не мерамке, убо си рече Сесилија, најарно ќе ми е да си легнам за да не цимолам утре цел ден. Ајт, ојдов Види, дури името ти го згРешив од шо ми се спиет.
Што би и кажале на форумџиката над вас? Ај вие седите...ама јас бре со мало дете ... утре, пардон, денес ќе се издига во 7 сабајле. Марамке, викаш опасна си а? Или ќе ги средиш или ќе те средат Ливинг, со ова зглешив ме потсеќаш на Грујо Те фатив а?
Што би и кажале на форумџиката над вас? Рокафела кажи и’ на Лолита дека за малце ме фати, да не го цитираше ќе поминев неказнета
Што би и кажале на форумџиката над вас? Ха, ха, ха, станав ловец на смешни мислења... Се наспа ли? Јас окапав до 3ч, сега сум гроги, со подочњаци до колена
Што би и кажале на форумџиката над вас? Да ти кажам право имав малку проблематично будење и по обичај се успав едно пола саат, ама не е страшно. Сега пијам кафе, бујрум. Туку сакав да те прашам - од каде корисничкото име? Од Набоков? Или Долорес ти е вистинско име?
Што би и кажале на форумџиката над вас? Не јај со виљушка и нож Многу ме возбудвиш Ко јајш Со тоа стапојне