Што би и кажале на форумџиката над вас? Слабо врвит интернетот Ми велит, сајт нот фаунд Плус 45 е! Шо ќе врвит?! Јаки сте, јаки мајке ми
Што би и кажале на форумџиката над вас? Комарецон зујт, не застанвит Ете го понака кај испари На апаратон Против комарци... Ова знам ја загрешив малце. Љубам ти запознаена си со охридското хаику?
Што би и кажале на форумџиката над вас? Мене ми е најјако Ме болит глаата од многу пиејне Не ми се ојт на работа Пак Ќе глумам Реума Како тажно го кажува Љубам, на 12 прв пат се лапав, каков секс на 12?!
Што би и кажале на форумџиката над вас? Јок чоевече јас сум прилично збуната читам у тема прв секс и се чудам. Заостаната сум ја изгледа!! Децава многу бре напредни на 12 и трета цицка да не им расте? Аман бе!! Се плашам сега за ќерка ми! Аууу!!
Што би и кажале на форумџиката над вас? Љубам уште една да ти кажам и готово не замарам веќе Тргни го чаршавон од маса и викни го шурана ми се играт пинг-понг А Пирамитке и мене таа со реумата најсмешна ми е
Што би и кажале на форумџиката над вас? Уште без име! Ливинке го твитнав ова..хаха Тргни го чаршавон од маса и викни го шурана ми се играт пинг-понг и плус додај ова- и оди измети го дворот, не ми стој тука!
Што би и кажале на форумџиката над вас? A, кога е изложбата, штом одбереш име, одма кажувај ни го, треба да помине низ комисијата, зар не?
Што би и кажале на форумџиката над вас? Љубам, јас искрено се чудам како не им растат цицки на г’зовите, како во Biutiful ако си го гледала филмот! Не се секирај, се е до родителите, така да не мора да значи дека и ќерка ти ќе биде една од толпата....се надевам дека не. Инаку надежта за утрешницата ми отиде јабана п.с. А јас пак се зачудив си велам, што прашање ќе беше ова?! Дали сум имала секс на 12
Што би и кажале на форумџиката над вас? Учевме математика за пирамида и верувај, оваа Phyramide на форумот т.е ти е доста подобра Барем не мораме да ти сметаме плоштина и волумен како на онаа другата - скриена во учебникот по математика
Што би и кажале на форумџиката над вас? Кога учам една тема - ја знам. Ама кога почнуваме со друга тема - претходната ја заборавам. Имам петка математика, али далеку ми е од омилен предмет и час во кој уживам
Што би и кажале на форумџиката над вас? Ауууу Батерфлај, како само ми текнува на таа материја по математика односно геометрија. Да знаеш каков кец ми шибнаа за тоа! До ден денес го памтам затоа што ме пржеше тогаш, не дека не. И тоа знаеш зошто? Затоа што место површина и волумен на пирамида сум рачунала површина и волумен на цилиндер И слични утки. Ќе да сум била вљубена. Врти сучи, пирамидава ми е судбинска во секој можен поглед
Што би и кажале на форумџиката над вас? Мене омилен предмет ми беше математика не тепајте ме Одам да јадам