Што би и кажале на форумџиката над вас? И јас имам кец за тоа, па сега на овој тест не одам на школо цел ден
Што би и кажале на форумџиката над вас? Е јас отидов, ама тестот не беше по математика за жал (мразам историја, по 100 пат)
Што би и кажале на форумџиката над вас? Абе се се врти околу математикава Јас пак во четврток тест правам и абер си немам.Ни една задача не сум решила
Што би и кажале на форумџиката над вас? Смајли пак ти?... Не си играј, седи учи, може ќе ти се исплати, може не. ..ај уште утре имаш ден да решиш нешто Ливинг, наздравје ручек.... а за кафе во Охрид кога ќе одам, повели и ти кај мене..маж ми ептен добро прави .... бај д веј именцево е од филмот и од песната со ист наслов...
Што би и кажале на форумџиката над вас? Пак јас Ајде ветувам за некој саат и јас ќе ја фатам книгата Инаку Лолита оваа девојката на аватарот многу ми личи на Ферхунде(можеби таа е)
Што би и кажале на форумџиката над вас? Лелее, сите почнавте за математика. Каролинче, ти праќам поздрав!
Што би и кажале на форумџиката над вас? Аххх екстра аватар Кетрин или пак Елена или поточно Нина Добрев
Што би и кажале на форумџиката над вас? Повели, поклон од мене, искористи како знаш и умеш Спојлер http://www.youtube.com/watch?v=sWYXX-Uhtlk
Што би и кажале на форумџиката над вас? со ризик да предизвикам постојан страв..... ептен ти ја манијачам сликата
Што би и кажале на форумџиката над вас? Поздрав до тебе Најтвокер, ми се допаѓа твоето размислување, те читкам, супер си дечко :up: