Што би и кажале на форумџиката над вас? Сеси како си ме изнасмеала денес во темата за Џеј Ло не си свесна
Што би и кажале на форумџиката над вас? Некој не ми ја сфати шалата ама што ви смета толку жената бре
Што би и кажале на форумџиката над вас? Мене ништо не ми смета најискрено...баш и е секси г*от.... Сеси супер цурка си ти...ептен те свиѓам Упс...сега приметувам дека делам комплименти на жени ...ништо настрано, чесен титов пионерски збор Ливинг ми упаднала у реч..поздравче
Што би и кажале на форумџиката над вас? Ај да се манијачиме сите, секој некого свиѓа А јас те свиѓам пак тебе Лолита Некоја ретро журка со стари хитчиња и те тегнам за рака од дома, и идеме у провод!
Што би и кажале на форумџиката над вас? Уфф нема проблем, одма идам, ми фали едно такво журкање, како џускам и мрдам г* исто како ЏејЛо, ма има да ја засакаш поред мене... Инаку добро трчам на долги стази а, што викаш ?... Брза сум
Што би и кажале на форумџиката над вас? Па ајде! И јас сум тука негде, со дупето и умеењето да го тресам Е тоа не знам, како што реков, и трпам две - три песни за во клуб, ама и тоа треба да замислам дека не ги пее она. Ајде еве ти ќе ме лажеш дека не е Џеј Ло, туку Сузе дека пее и ќе мрдам на ритмови и музика Супер трчаш, Кенијците не ти се рамни, у последен круг и пап поглед десно - коа гледам Лолита ме претицува со насмевка
Што би и кажале на форумџиката над вас? Немој Сузе жиВти се, кај ја најде...Ја би за Багето попрво...она барем има ци*ки за тресење... има и оваа, ама не како Аџи Баге Е мајката пак манијачам...кај ме тера памет бре... Морам да преземам мерки
Што би и кажале на форумџиката над вас? За тебе имам добиено впечаток дека си супер мамичка и модерна. Со задоволство те читам. Интересна си!
Што би и кажале на форумџиката над вас? Тапа ми е и срцето ми лупа! Ај прати ми некоја песна да чујам! ахха