Што би и кажале на форумџиката над вас? не, ама и така утре треба јас да правам ручек, па ќе го направам овој твој рецепт
Што би и кажале на форумџиката над вас? Па читам низ форумот нешто такво. Посамоуверената Марамка. Здраво Канкус
Што би и кажале на форумџиката над вас? A јас сакам тебе да те гушнам, ептен ми е ќеиф што доста добро го поднесуваш раскинувањето на врската...Ти си екстра девојка, храбра и силна...
Што би и кажале на форумџиката над вас? Ме вцрвене Сакам да се гушкам ајде дојди ми во прегратки т.е јас ќе ти дојдам помала сум
Што би и кажале на форумџиката над вас? Џенифер Лопез е, мислам дека ова и е од најновата фотосесија.
Што би и кажале на форумџиката над вас? Абе само ти ми се паѓаш па Е што се запрепасти толку де, ние не сме љуѓе?
Што би и кажале на форумџиката над вас? Не дека јас ти се паѓам, туку ти ме бираш. А инаку, далеку од тоа дека не сте, но страста и деталите со кои опишувате, небаре и љубовта, за миризбите, должините на „настанот“ и (смротносните) последици се, како да кажам... уникатни.