Што би и кажале на форумџиката над вас? ... и така Ноќоодачот престана да го идеализира женскиот род...
Што би и кажале на форумџиката над вас? Како си ме насмеала у темата за прдење, чудо! Поздрав девојко!
Што би и кажале на форумџиката над вас? Хххаха Doozy ме насмеа, седам попладнево на Вовед во право и удира гром и аларм од една кола ко луд почна не знаев дали да се смеам или да плачам Ти го сакам балонот бтв, кога го гледам Хуба Буба ми се џвака
Што би и кажале на форумџиката над вас? епа ето среќа во несреќа ... Инаку јас воопшто не сум љубител на сакавчиња, посебно не на лутите. Повеќе сакам хуба буба, чунга лунга и детските орбитчиња. Ама аватарот ми е срцка, не го давам.
Што би и кажале на форумџиката над вас? Doozy Го читав твојот пост во темата Спојлер прдење и се мрднав од смеење за мајката на другарка ти
Што би и кажале на форумџиката над вас? Ептен е јак аватарот немој да го даваш, иначе за мастиките и ја исто
Што би и кажале на форумџиката над вас? Милки Кенди обожавам да те читам...Интересни мислења имаш секогаш
Што би и кажале на форумџиката над вас? Колку ти е cute и sweet никот, ме потсетува на милки уеј чоколатцето.
Што би и кажале на форумџиката над вас? Чудно ми е кога смени аватар, се навикнав на предходниот, но и овој ти е супер.
Што би и кажале на форумџиката над вас? Твојот аватар е многу интресен, ама треба човек да се загледа за да сфати што е.
Што би и кажале на форумџиката над вас? Лупа му е мајката. Супер чим е така, сум ја постигнала целта.