Што би и кажале на форумџиката над вас? И ние пораснавмееееееееее ... А можеш да се сетиш на првиот училишен ден ?? Јас се сеќавам дека ме ставија во грешно одделение, па ме преместуваа и си цртав облачиња и сонценца. Ех, што убаво ни било.
Што би и кажале на форумџиката над вас? А за мојот прв училишен ден образованието штрајкуваше и немаше настава, разочарана си се вратив дома Замислете каков настан му уништиле на едно возбудено прваче Туку супер ќе си Дузи, и јас не се сомневам, а тоа ми е една од најомилените комбинации, сиво-црно Каринче ти не се секирај, супер ќе си поминете така
Што би и кажале на форумџиката над вас? Се надевам иако тешко, не ни идат сите. Абе ти си ги сменила аватарот ми се допаѓа овој што моментално го имаш
Што би и кажале на форумџиката над вас? Карина...секогаш кога те читам, ме асоцираш на она твое мислење, кај што си ги спомнала Капулети (капут) и Монтеки (монтки) Секогаш си ми интересна за читање!
Што би и кажале на форумџиката над вас? Можда затоа е Најтуалкер, преку ден е форумџија, навечер форумџика. Кидинг. Крејзи лејди сакаш сакавче ??
Што би и кажале на форумџиката над вас? Марама, ШМИЗЛО, рачунај дека утре во 4 часот попладне пред ГТЦ ќе бидеш елиминирана по брза постапка. -.-
Што би и кажале на форумџиката над вас? Тапа беше, нели? Може друштвото се погодило, ама па музика немаше т.е имаше касно.
Што би и кажале на форумџиката над вас? Аа какво тапа ептен јако беше. Ние накај 21:30 бевме таму, полно луѓе (какви металци нарочито имаше ), а имаше и музиче. Јез да имаа некои мали технички проблеми, ама имаше музика во секој случај.
Што би и кажале на форумџиката над вас? Добро утро Марамче, секогаш ќе ти се обраќам нагалено ....многу си ми мила