Што би и кажале на форумџиката над вас? Ќеф ми е да те читам, жими тренеркава ми црвена! Кога ќе ми дојдите на гости со Батлер??
Што би и кажале на форумџиката над вас? Да поминет земјотресиве, за да сме главна шема на статусине на ВејЗбук
Што би и кажале на форумџиката над вас? Уан Репаблик за добро утро, Уан Репаблик за добра ноќ, а? Едит: Ме претрка Мелинка. Прееска кога видов дека си пишала дека има земјотрес мислев дека е сарказам, али отпосле видов дека баш и не било.
Што би и кажале на форумџиката над вас? Саркастично го примам, во секој случај... Па луѓево ВЦ да биле, без гаќи ке излезат апдејт на ФБ-статус да направат за пустиот земјотрес!
Што би и кажале на форумџиката над вас? Вајлд, OneRepublic за добро утро, OneRepublic за добра ноќ, OneRepublic кога сум тажна, среќна, во ПМС секогаш, секаде Да дојдат на нашиве простори негде, инфаркт ќе ме ѕвекни на лице место Мерлинке, ич не ми е гајле, ни земјотреси ни такви слични транталци, гледај прави на гости те чекам... Бекам еве сега ми рече дека колачиња ќе испечел, така две фамилии да сме се собереле Таа земјотреси ми кажува. Пих!
Што би и кажале на форумџиката над вас? Ливинг мор, ти нели работа имаше мор момиче, или само за лажење те биват ? Зш пак на фемина висиш санкер имат нешо асално од сабајле
Што би и кажале на форумџиката над вас? Најт кажи и’ на Сеси дека завршив со работата засега, арно помина После опа иха, Кавадарци не ојдов Ќе разбере таа што сакам да кажам, ти само пренеси
Што би и кажале на форумџиката над вас? Дека е мојата најверна лајкерка Гушкања до тебе Ливинг! Топли ко денов.
Што би и кажале на форумџиката над вас? Има злопамтило, има добропамтило... јас сум колачонанепробанопамтило... Сакам колачич гратис. Кога е гага и киселината е блага... само да не е Лејди Гага
Што би и кажале на форумџиката над вас? Еии твојов аватар е добар...ме асоцира на некој што сака да биде главен.