Што би и кажале на форумџиката над вас? Блубери ми изгледаш како позитивна, насмеана личност полна со оптимизам и мислам дека аватарот не ти одговара... би требало да имаш некој разигран аватар-барем јас така те доживувам.
Што би и кажале на форумџиката над вас? вљубената она......мило ми е за тебе што имаш толку многу среќа во љубовта Викторија
Што би и кажале на форумџиката над вас? Victorya мислам дека си фина девојка, полна со самодоверба и со свој став. Имаш и убав аватар
Што би и кажале на форумџиката над вас? И самито корисничко име покажува колку си само полна со надеж за да се соочиш со предизвиците пред тебе.
Што би и кажале на форумџиката над вас? И јас тебе ти посакувам се најубаво општо во животот, како и со дечкото ( сопругот иден)
Што би и кажале на форумџиката над вас? hopeful.....не сум те сретнала до сега...изгледа немаме пишувано на исти теми
Што би и кажале на форумџиката над вас? Можеби, но сепак затоа сега се сретнавме, се надевам дека добро ќе се дружиме
Што би и кажале на форумџиката над вас? Ани ептен ми си позитивна, зборлеста, искрена, отворена, мила, заљубена...
Што би и кажале на форумџиката над вас? Викторија за тебе имам милсење дека си многу позитивна и забавна личност
Што би и кажале на форумџиката над вас? Интересно е тоа што ти пишува во Локација: Кај што ќе дувне ветрот.
Што би и кажале на форумџиката над вас? мици у последно врем слабо те има... или не сум те забележала?