Што би и кажале на форумџиката над вас? Дози имаме ист “проблем“ . Ако најдеш некое практично решение, прати ми го по ЛП.
Што би и кажале на форумџиката над вас? Жено, жено....где си лепото??? Ти на мене бацка, а??? Еве ти одма една назад, оп- стоп, мојата е полигава
Што би и кажале на форумџиката над вас? Не се лигави толку, не е убаво! Еве ме, се мислам дали да јадам или не....што би се рекло, не сум гладна, значи изводам, значи не мора да јадам. СИ напраив муабетче. Биди така, и чекам да ми ја откриеш тајната на твоите нокти
Што би и кажале на форумџиката над вас? Поздрав другарке, те читав во една тема и бев вчера во Балила.... се прејадов и од сабајле само на кафе сум и цигари...од вчера ме држи
Што би и кажале на форумџиката над вас? Аааа пионерке, Балила е секогаш добар избор Што јадеше? Хехе и јас сум само на кафе и цигари од сабајле, и сеуште се мислам што да јадам. Беља Да пукне!
Што би и кажале на форумџиката над вас? Ајде на бурек сега изедов четвртина, а пекарот ми даде уште една гратис
Што би и кажале на форумџиката над вас? Ајде кај мене на мусли со јогурт (вчера јадев месо доволно за една година, не сакам да видам јадење денес)
Што би и кажале на форумџиката над вас? Јас се мислам дали да готвам, ама дека врни надвор, и мачињата ги нема, ако не ми се погоди (што се случува во 90% од случаите) нема кој да го изеде Не знам што домаќинка ќе бидам, со готвачки капацитет минус 42143 Ај потфрли нешто, да не мора пак до кинескиот ресторан да одам
Што би и кажале на форумџиката над вас? Бурекот мераци мх, мх Морам да се здебелам, па не внимавам што јадам и кога јадам
Што би и кажале на форумџиката над вас? Е блазеси ти...ја морам да внимавам за да не се здебелам сакаш малку мевце да ти дадам
Што би и кажале на форумџиката над вас? А јас пак сакам да ослабам денеска јадев скара мммммм преубава беше ах најадена сум за 3 дена Колку и да сакам да држам диета не поминува ден а да не каснам чоколадо зависник сум едит ehrgeizig123 само да те поздравам