Што би и кажале на форумџиката над вас? Уу супер, утре ако не врне ќе поминам да видам како е. Патем, не знам што е толку сложен аватаров мој што 70% не го сфаќаат.
Што би и кажале на форумџиката над вас? Ааа фала Виножитка, а каква симболика има ? Какво значење се крие во него Спојлер ме заинтересира
Што би и кажале на форумџиката над вас? Еве го, а симболиката можеш да ја најдеш сама. Фотографија е, секој ја толкува на различен начин. Зависи од креативноста и погледот кон нештата. Ова за Плавуша. Вајлд имењачке, како си ?
Што би и кажале на форумџиката над вас? Еии имењачке! Добра сум...ти како си? Инаку гледам во последно време по српскава музика си некако.
Што би и кажале на форумџиката над вас? Па и ти си забавна...порано те мешав со другата Дива, сега по аватаров те познавам ООО еве ја и имењачкава...мене твојов аватар (Вајлд чајлд) ме плаши Де бре колку сте брзи...Ве измешав
Што би и кажале на форумџиката над вас? Да, турбо фолкер у душа станав. Штета што само текстот го читам кога сакам мајтап да мавам. A иначе добра сум, се тера. Лоли ме претрка. Мене па ми е ептен убав. Мистериозен и сложен. Мада доволно му е, ќе го менувам скоро.
Што би и кажале на форумџиката над вас? Многу е убава, јас ја протолкував на мојот начин, благодариме
Што би и кажале на форумџиката над вас? Интересна си ми за читање, во позитивна смисла секако. А и многу убав аватар имаш.
Што би и кажале на форумџиката над вас? Утре кога ќе одам во школо поспана, ќе се сетам на тебе и ќе си велам дека беше во право
Што би и кажале на форумџиката над вас? Е сеа се осеќам ко дедо, старче, демек ќе се потсетиш во стилот „Еее, деца, на ваши години јас ова време спиев...“
Што би и кажале на форумџиката над вас? Не бе Само поискусен си, повозрасен колку-толку.. па по некој совет не е на одмет