Што би и кажале на форумџиката над вас? На „форумџиката“ над мене би и` кажала дека дојде редно време да се преименува темава.
Што би и кажале на форумџиката над вас? Wild ми го украла коментарот! До претходно поставените прашања кога шминкање, изволте! Чекам.
Што би и кажале на форумџиката над вас? Сега конкретно до Noemi и crazylady. & Како припремите за полуматура? Возбуџена?
Што би и кажале на форумџиката над вас? Возбуџена eптен, едвај чекам да ја оттарасам. Едино ме радува тоа што ќе одам по чевли неделава. Немаш појма колку се радувам. Уште чевли, чантичка и накит ми останаа.
Што би и кажале на форумџиката над вас? Еј полуматуранка си? Ја мислев поголема си беее,ти многу мало си ни било Мало ,ама зрело Најубава да бидеш
Што би и кажале на форумџиката над вас? Фала Марама. Вајлд врснички сме, така? Малку слабо стојам со меморија, немој да ми замериш те молам. Роза - склероза.
Што би и кажале на форумџиката над вас? Еј, ми се погоди најзгодната феминка Еден поздрав од кај мене, цел ден со палциве стиснати ќе седам за тебе
Што би и кажале на форумџиката над вас? Како си балеринке, мила? И, само да кажам на Доузи - не сум полуматурантка.