Што би и кажале на форумџиката над вас? Каринче, честитки! Со среќа, стискам палци на нозете и на рацете
Што би и кажале на форумџиката над вас? Што е со Карина? Нешто матура полагање...? Јас да и кажам на Пирамида (во ова нека се пронајдат и останатите квалитетни форумџики како неа): БЛАГОДАРАМ ШТО ТЕ ИМА! Вашите мислења ми се лек за претходно прочитаните глупости на кило. Едит: Ливинг мааа! Додека пишам..
Што би и кажале на форумџиката над вас? Се во едно, и матура и убави вести сподели со нас вчера Остај тоа што вети дека ќе не части со штикли сите Уф Сефорче па ти не (НЕ - као негација ) штедиш со комплименти, скокоткаш, скокоткаш, ти благодарам на тебе! (Ливинг - преубав!)
Што би и кажале на форумџиката над вас? Преубав ми е, со штуцнине (нов збор научив денес, ем аватар ем збор од Мерлинка наша). Љубам твојот аватар е прекрасен, дотолку повеќе што е баш твој Ете ја Крејзи, абе многу гужва што е ова
Што би и кажале на форумџиката над вас? Fearless Beautiful Independet Spoiler Сега ми текна читајки го твојот ник
Што би и кажале на форумџиката над вас? Wild.Child морам да кажам дека имаш прекрасни очи и си ми многу мила
Што би и кажале на форумџиката над вас? ФБИ се чуствувам глупаво и неинтелегенто, треба да напишам биографија за себе ама не сакам на оној обичен боринг стил, и сега сум заглавена сакам да биде поeтично, ама поeтичноста моја ми го покажа ова .I.