Што би и кажале на форумџиката над вас? Дузи сакам да сум ти другарка и да ми приредуваш роденденски изненадувања Упс Карина ме претрка - и ти убаво да поминеш.
Што би и кажале на форумџиката над вас? Ма нема проблем, ти само кажи кога ти е роденден и ти доаѓам на врата со балон. Ех, па знаеш колку ќе и биде мило, не очекува ништо и наеднаш... јас и мојата скромна појава со балон. Карина, ај те носам со мене ??
Што би и кажале на форумџиката над вас? Еве ти еден поздрав бек http://www.youtube.com/watch?v=Zy0Kw8s5n80 Незнам дали си Ин лове,ама пошто си Крејзи
Што би и кажале на форумџиката над вас? Од Битпазар е прстенот и е 30 денари си ставив цени јас на се
Што би и кажале на форумџиката над вас? Вајлд, ме боли корено на косата, а мрднам едно влакно, ко самоубиство да сум си направила. Лелееее! И да убави очи имаш лелее и за тоа!
Што би и кажале на форумџиката над вас? Добра вечер/добро утро/добра ноќ зависи како го гледаш овој период од денов
Што би и кажале на форумџиката над вас? Па од корист ми е секако, утре ќе пробам па би требало да ми успее. Фала ти
Што би и кажале на форумџиката над вас? Карина, сега е твое да си го најдеш рецептот за желатин коцките. Јас го немам Ти ја пуштам целата среќа за на интервју