Што би и кажале на форумџиката над вас? И мене ме нервира вакво времево грдо што е, ама уште повеќе се натажив кога слушнав дека летово ќе биде едно од поладните... Сакам лето бре, плажа, сонце, +40, коктелче, сладолед... ФБИ, ти посакувам убава вечер, иако времево е вакво никакво Едит, Мис и тебе ти посакувам убава вечер
Што би и кажале на форумџиката над вас? Овој аватар ти е најпрекрасен од сите до сега are you a red hear?
Што би и кажале на форумџиката над вас? летово ќе се кначаме! пс, жапче: Ex redhead, and I F it ! ^^ btw, ваква ми е фризурата. ^^
Што би и кажале на форумџиката над вас? Леле жабјо лапачи на форумов, бар да знаев дека не се мењаат имињата тука да се маскирав у друго нешто, оти тоа не се става да вади очи кога се пријавуваш на форумов, кој ти чита правила бре хахахах кога се логираш негде за прв пат. Еј ех-црвенушке, прекрасна е фризурата. А и од времето на црвенокосата Соња (од филмот ако го знаеш со Конан варваринот) девојките со црвена коса ми изгледаат прилично интересно.
Што би и кажале на форумџиката над вас? Ааа Црвената Соња Жапче кај ти текнува на некои филмови, знаеш дека изгледа ист вкус сме имале како мали? На касета го имав и си го гледав еднаш неделно Не да е глуп филмот, ама ај А имаше еден Борба на титани мислам се викаше, со мотиви од грчка митологија. Лелееее секој ден, абе секој ден се вртеше касетата
Што би и кажале на форумџиката над вас? Леле истите сме си ги сакале хахаха еј глуп е да ама пред не знам колку време го даваа на некоја телма ли не знам која и па си го гледав хахахахахахахха и па си ги гледам сите, не ги потценувај. Најубави ми се тие филмчиња, знаеш ли. Во денешно време филм што два пати ќе сакам да го гледам не можам да најдам ахахаххахахаха
Што би и кажале на форумџиката над вас? А овој? Еј не сме биле шала, Бертолучи сме го поштовале Стварно, нема сега такви филмови, и јас уште само стари гледам.
Што би и кажале на форумџиката над вас? Не се гледа сликата но оние сите филмови што ги ставаат во што последно гледавте, кој од нив не симнав или јас сум нерва во последно време не ми се седи да гледам филм па на почеток уште одма го исклучувам или стварно нема добри филмови. Како и да е, ти ги бендисувам балетанчињава што се клацкаат, хипнотизираш еј хахахахах