Што би и кажале на форумџиката над вас? се надевам си помина убаво кај дечко ти те гушкам и бакнувааам мила
Што би и кажале на форумџиката над вас? мммммммммм со него најубаво и тоа како...........се изнаспав...хахахаххаха се изнагушкав
Што би и кажале на форумџиката над вас? Фалааааа,оддамна не сум се видела со пола клас,и ти исто мило,најубаво да си поминеш
Што би и кажале на форумџиката над вас? Ива, сега те гледам на телевизија ( Се шалам, ми личиш на Иванна од Ексклузив)
Што би и кажале на форумџиката над вас? дејзи ќе ти кажам јас на тебе 2 накај 10......се шалам ,кога ќе се сретнеме на фејсбук...хахаххах
Што би и кажале на форумџиката над вас? Путко ти пуштам среќа за утрешниот испит. Немој да ме разочараш
Што би и кажале на форумџиката над вас? ооооооу како топ специ,утре ќе има смешки а ти до кај си кога за пп?
Што би и кажале на форумџиката над вас? Докторке ако зад аватарот се крие лик насмеан и расположен токму како тој на сликата уште посимпатична ќе ми бидеш п.с не сум пушач аватарот со цигapчето е чиста случајност
Што би и кажале на форумџиката над вас? стронгер веднаш го сменав моето мислење после ова за тебе.па ќе сакам да се најдеме на фејсбук и ќе ме видиш дали сум слична на аватарот?