Што би и кажале на форумџиката над вас? The last emperor е сликата. А мене ме хипнотизира жапчето, бзззззззззззззз лап. И реченицата после тоа И јас сакам да сум жаба
Што би и кажале на форумџиката над вас? Да и јас понекогаш посакувам да сум жаба у деновите кога си движам во реалниов свет Ех филмови стари флеш гордон го сакам, цртанот со магаренцето, лошото детиште хуго, го сакам умри машки, карате кит, американска нинџа, планетата на мајмуните оф све си сакам
Што би и кажале на форумџиката над вас? А лудата лејди со музиката во Сакам да кажам. Ми се свиѓаат песните понекогаш ме погаѓаш со нив. БиЈу бе па ме претрка брза ли си и во живо колку брзо трчаш
Што би и кажале на форумџиката над вас? Би ју знам zhap4e мило ми е мене твоите текстови ми се допаѓаат
Што би и кажале на форумџиката над вас? Ситније Циле ситније Покажи ми Нај би тни је! Не знам што да ти кажам, па ајде ќе ти запеам
Што би и кажале на форумџиката над вас? http://www.youtube.com/watch?v=wjwdEoa5F5A Си ја пуштив, едно орце си свртив сама в соба како будала и си се изнасмеав Поздрав кумо, или како што би рекле во шпанскине серии, ми мадринa
Што би и кажале на форумџиката над вас? Абе, јас на сите ви праќам пушка, пау,пау. Спарксче, како си помина роденденот?
Што би и кажале на форумџиката над вас? Абе веќе не ти коментирам аватар!Вчера само што си кажав се истури(ама онака баш силно)