Што би и кажале на форумџиката над вас? Е ајде де Од кога се договараме и ништо..И плус ти должам еден ќутек Памтам,јас памтам,немој да мислиш сум заборавила
Што би и кажале на форумџиката над вас? "I'm selfish, impatient and a little insecure. I make mistakes, I am out of control and at times hard to handle. But if you can't handle me at my worst, then you sure as hell don't deserve me at my best." — Marilyn Monroe
Што би и кажале на форумџиката над вас? Сакам црвена да се фарбам, а овој твојов аватар уште толку ме тера
Што би и кажале на форумџиката над вас? Не, и се шекнав, 3 и нешто часа без музика, се живо и диво пребaрав на гугл како можи да се среди, не ми успева... Ќе се избудалам без музика
Што би и кажале на форумџиката над вас? Мерлинке сакам да те читам секогаш си интересна и знаеш да ме расположиш те гушкам
Што би и кажале на форумџиката над вас? Марамка Палма е на 10 метри од мене. Јас ве викам на сладолед, еве од прозор гледам...Гужва нема!
Што би и кажале на форумџиката над вас? Марамче во истиот во кои што бев заљубена во мојот најверен другар повторно секој ден се повеќе и повеќе го сакам Сефора многу модерна женска си ми се допаѓаат твоите совети во Модни Критики