Што би и кажале на форумџиката над вас? Со тебе девојко којзнае колку пати низ чаршијана во Прилеп се имаме сретнато ..а баш сакам да знам која си , чисто од љубопитност
Што би и кажале на форумџиката над вас? Спаркс и ти си Прилепчанка не знаев Фајар квин па сигурно секој ден се гледаме низ чаршијава мал е прилепов можам само да ви кажам дека сум постара неколку години од вас Па ајде да се договориме да идемо на кафица еден баш би сакала да ве запознаам девојки ве гушкам
Што би и кажале на форумџиката над вас? Девојко ајде јас и овде да те гушнам И немој да се секираш ич!Се ќе биде во најдобар ред
Што би и кажале на форумџиката над вас? Оууу па ти си ме претркала Крејзи,за Смајли беше тоа А Скај кога СДСМ ќе имаат ,па со бесплатен превоз,договорено?
Што би и кажале на форумџиката над вас? Марамче, не си здебелена, криво им е на овие и сакаат да те искомплексираат. Гоу-преварант низаеден.
Што би и кажале на форумџиката над вас? ахахаха вечер вмро имаат Ајде распрашајте се кога ќе имаат па добра ти е идејата беее
Што би и кажале на форумџиката над вас? Вајлд се спрема за полуматура? Инаку Мисс си спремам јас ливчиња
Што би и кажале на форумџиката над вас? Пази се Смајли со ливчиња опасно е можеш со слушалки да препишуваш