Што би и кажале на форумџиката над вас? + и на прав клупа седам Ама ајде и претходниот пат се препотив и на крај па не препишав (си извадив 5 поштено ) Ама сега имам 3 текста..па неможам бре јас сите да ги учам..аа не е фер
Што би и кажале на форумџиката над вас? Ама навистина мислам дека не си крејзи! мене ми се чиниш како тивка девојка, може грешам. П.с. Жап4е, знам за кого зборуваш. Тотално се сложувам со тебе... сега лето-сакам светло кафена боја, а на есен-црвенаа !! Вака нешто би рекла:
Што би и кажале на форумџиката над вас? А кога би имала можност да ме запознаеш не знам дали сеуште би мислела така п.с. ми си допаѓа многу сликата што ја имаш постирано ама тешко таква боја да добиеш црвена тоа само на фризер може
Што би и кажале на форумџиката над вас? Лејди ју ар а хот тинг ју ноу што е со дечките бре а хаба хаба
Што би и кажале на форумџиката над вас? Кога ќе дојдам во Охрида града или ако ми дојдеш ти во Скопјево. Фарбач сум прв акласа, ќе ти потвердат сите соседи и Мерлинка плус
Што би и кажале на форумџиката над вас? Абе штом Мерлинка е задоволна, и тоа со бајата фарба, мора да те бива