Што би и кажале на форумџиката над вас? Што се овие фарбања, само јас ли одбивам да ме фарбаат и да се сама фарбам ти го сакам ливинг овој аватаров најубав ми е до сега а Ким ме претрка зар и ти од ОхриЦкион крај си
Што би и кажале на форумџиката над вас? И јас сум од таму, море аку, се множиме момичиња од Охрид ко шо гледам, на почетокот само 2-3 бевме Многу интересен ник имаш жапче, не ко мојов кечап и мајонез
Што би и кажале на форумџиката над вас? Баш сликав за КИМ сите реклами што ги прават и плакати се со мои слики . Туку се изнаплакав на филм, ма се истурив од солзи лелелее..
Што би и кажале на форумџиката над вас? Дај кажи некоја песна за заспивање, сите од листава за заспивање ги свртев, никако сон да ме фати...
Што би и кажале на форумџиката над вас? За почеток, гаси форум и легни си Вака на компјутер нема ни да те фати сон
Што би и кажале на форумџиката над вас? Хехе, нема врска тоа што сум пред компјутер, цело време вака си заспивам со истиве песни, денес не знам што ми е Бројче не сум во можност антена да слушам Марамке, ти некој предлог да фрлиш наваму?
Што би и кажале на форумџиката над вас? Ахахаха...јако! Ај најозбилно да формираме партија на феминки...па да ти бидам советник...што викаш а
Што би и кажале на форумџиката над вас? Ај Да имаме солидно членство, па да формираме партија, па ке си најдеме едно лидерче.. мх мх мх мераци! Ени саџешчн? Си о но?
Што би и кажале на форумџиката над вас? Не бегај, не бегај ...приклучи се...кажи си што сакаш да бидеш?...Да те ставам на список со време
Што би и кажале на форумџиката над вас? Е во таква може, ако е за незаинтересирани. Може да бидам... ааа... ај ќе бидам само незаинтересиран член, за да ме викате на журки.