Што би и кажале на форумџиката над вас? ај и мене приклучете во партијата ливинг што да ти кажам супер си женска
Што би и кажале на форумџиката над вас? Ви треба Ди Џеј? Уште 10 минути имате да ме букирате, после на бубањево се враќам и ќе си останите без ди џеј на журките од партиите
Што би и кажале на форумџиката над вас? Јас па мислев дека сум единствената која овој сончев викенд ќе го помине во бубање. Бар не сум сама.
Што би и кажале на форумџиката над вас? Јеа... Сега ќе ме букирате али не? Побрзајте и други ме бараат, баран човек сум јас
Што би и кажале на форумџиката над вас? абе срцке многу сакам да знам која си сигурно секој ден се гледаме низ чаршијава позззз
Што би и кажале на форумџиката над вас? Ливинг те пишав на список..ама портпатол Крејзилејди примена си...готово Спаркс биваТ, имаш озвучење...па треба да грмиме
Што би и кажале на форумџиката над вас? Ако ви сум јас портпарол - пиши пропало. (објаснување - не знам да артикулирам пред народ )
Што би и кажале на форумџиката над вас? Ливинг, тебе ќе те пуштат меѓу масата- онака да зборуваш со секој посебно за проблемите- гарант добива партијата на избори
Што би и кажале на форумџиката над вас? Е тоа можам, со секој посебно Абе Сеси место нов одговор кликнав Ми се допаѓа (на темава). И ми се објави на фб со ваква фаца пред објавата: Едит: И не можам да го избришам Кликам на иксот и пола саат го чекам не се брише ... пак едит: Готово, фала на внимание.
Што би и кажале на форумџиката над вас? За друг пат кликаш пак на Ми се допаѓа и така веднаш го бришеш - т.е. правиш веќе да не ти се допаѓа- а ако уште стои инстантно го тргаш од ѕид и готово И мене ми се има случено ова и не дозволувам да ме надвладее паника- веднаш бришам
Што би и кажале на форумџиката над вас? Ливинг facebook зеза, и мене често ми се случувало така по грешка место Нов одговор like да ставам.. Можеби е тргнато, а сепак ти го покажува како да стои. Ако тоа не ти пасува, тогаш само на темава одлајкни го тоа.. едит: Сесилија ти кажала, не сум прочитала.
Што би и кажале на форумџиката над вас? Абе би одлајкнала, ама не ми излегува сега под темава копчето Само мало иконче од профилот од фб, и до него празно место кај што треба да е копчето Ќе пробам после.
Што би и кажале на форумџиката над вас? Го среди ли проблемот? Ќе ме натераш несакајќи да почнам да гледам Project Runway
Што би и кажале на форумџиката над вас? Пирамитке кој го знае, мислам дека го средив. И гледај си, корисно потрошено време е Смајли мило ми е што пак си почесто тука
Што би и кажале на форумџиката над вас? Тоа сега ќе ти викав - ај земи си го Охриѓанчето не туку му ја мисли многу. Зарем тоа е дилема?