Што би и кажале на форумџиката над вас? Smily јас тебе се уште те немам видено во теми каде коментирам, иако се уште не сум ги поминала сите. Се некако тука ми те среќавам, и немам што точно да ти кажам. Епа, епа имај убав ден!
Што би и кажале на форумџиката над вас? Кај едно од твоите видеа, коментирав дека имаш убава насмевка, да се повторам, може не си приметила. I ur Ии, да, видов дека користеше Manhattan Eyeshadow Base, го купив тоа, и презадоволна сум, чуствувам дека треба да ти кажам благодарам. Фала лоли, супер сум, како си ти? Убаво што си експериментирала, јас плава се замислувам, и не мислам дека би била добра идеја...
Што би и кажале на форумџиката над вас? Maramke се ли е во ред со тебе ? Одамна си немаме пишено...се надевам среќна си
Што би и кажале на форумџиката над вас? Супер сум Скај, секој ден се подобро и подобро (да не се подречам) Ти како си?
Што би и кажале на форумџиката над вас? Ти реков јас, ќе победиме Плус ако си охридска снаа, ќе пиеме кафе со колаче гратис во Ројал Ај да одам да си купам бонжитка, кај најдов да ја читам темана, не можам да ја извадам од глава сега
Што би и кажале на форумџиката над вас? Немат грешка Леле Марамке како сум се прејала, во секој момент ќе пукнам, пуф - вака, само со блажена наместо лута фаца