Што би и кажале на форумџиката над вас? Како помина за матура? Матуранка си нели? Ако не си пропаѓам во земја
Што би и кажале на форумџиката над вас? Супер беше. Се изнарадував на Штрумфетка, ама Птицана не беше тоа што очекував, добро може дека прв пат излегуваме Ти ги испржи компирчињата?
Што би и кажале на форумџиката над вас? утре идам во кичево, кај сестра ми, од понеделник може да се договориме.
Што би и кажале на форумџиката над вас? Благодарам за тоа дека имам убава насмевка... Се надевам кај базата на Менхетен не ти смета многу мирисот. Јас се привикнав веќе, иако од старт позеленував.
Што би и кажале на форумџиката над вас? Те гледав на сликите мислам дека беше мода нешто, преубава си ми..
Што би и кажале на форумџиката над вас? Интересен потпис, а и забавна си за читање... Поздрав до тебе!
Што би и кажале на форумџиката над вас? Дека си ја знам! Испраќам куп бакнежи компаратистички, Марамке
Што би и кажале на форумџиката над вас? Чајче е диво дете Ме засмејуваш често кога ќе кажеш нешто. Аплаудирам на твојата здрелост