Што би и кажале на форумџиката над вас? Багуфче, убаво да си поминеш вечер, ама да внимаваш и на бјути слип (шо би рекле шмизлите), утре да си убава и на школо
Што би и кажале на форумџиката над вас? Трендафлче каде си ти...нешто слабо ми те има на форумот или.....
Што би и кажале на форумџиката над вас? Аааа, ептен слабо, милион мислења оставив Ќе пукнам од досада, затоа. А и залади некако. Ладно ли е кај вас?
Што би и кажале на форумџиката над вас? па да ладничко стана да ти кажам и сега се мислам што да носам утре за полагање....божем битно е....
Што би и кажале на форумџиката над вас? Багув4е па јас мислам повеке од 18 години дека имаш а ти си имала многу помалку. Хахахахаа..... На фејсбук? Кога сакаш.
Што би и кажале на форумџиката над вас? прекрасен ти е новиот аватар дејзи и дај облечи се ќе настинеш ладно е
Што би и кажале на форумџиката над вас? ех бројче бројче ти си нашло да збориш ,а ти си ги соблекло гаќичките!
Што би и кажале на форумџиката над вас? Роуз, убаво да си поминеш утреееее Ти испраќам многу гушки мила
Што би и кажале на форумџиката над вас? Лукс многу ми се допаѓа твојот аватар А гледам и бројот на лајкови ти е интересна бројка