Што би и кажале на форумџиката над вас? за еден ден се прави семинарска ај ќе ја направиш јас готово со семинарските завршив сега само книгите ме чекаат поззззззз
Што би и кажале на форумџиката над вас? јас секогаш си се дружам со книгите книгата е мој најдобар пријател позззз сограѓанке моја
Што би и кажале на форумџиката над вас? Крејзи ме боли задникот во вистинска смисла имам модрица колку две тупаници и плус кичмава денес ми одкажува а лек ?
Што би и кажале на форумџиката над вас? kafe-muabeti/sakam-da-kazam-t615/35030.html#p497783 хаха ! Упс! Срамота сум ама стварно имам болки посебно ако седам на тврдо
Што би и кажале на форумџиката над вас? Ти треба масажа на задникот инаку нема да помине, кај е малото да се фати за работа?
Што би и кажале на форумџиката над вас? Минато е малото одамна беше а овде некој за масажа хаха поим ми е!
Што би и кажале на форумџиката над вас? марама душо па каде си ти ве мислев овие денови додека ме немаше на форумов... ти пракам една големааа прегратка
Што би и кажале на форумџиката над вас? Кенди ми се јаде нешто блaго ме подсети на блaго сега кризирам плус ПМС ухх!
Што би и кажале на форумџиката над вас? доваѓај на гости имам атлантис бомбончиња,бомбоњери слатки од матура што ти душа сака
Што би и кажале на форумџиката над вас? Кај можам да видам?! Лелел Кенди честитки, радо би дошла далеку сум .
Што би и кажале на форумџиката над вас? фалаааа по 1000 пат мило ми е што на повеќето ви се допаднав ми годат убавите профалби