Што би и кажале на форумџиката над вас? Море моми, ми се подмладувате, ај што се разубавувате немам против, да речам ви се радувам... да речеме. ама со ова подмладувањево ме поулавувате... еј! што е тајната на вашата младост Марамка убава ме претрка
Што би и кажале на форумџиката над вас? Крв да ти се сторит. Јас мешечки вежби праев за Цаци да го избркам.
Што би и кажале на форумџиката над вас? Може да се прави дур се гледа телевизија ?!? или не! уствари ни тоа не гледам и вестите ги слушам дур седам на фемина значи дур се седи во фотеља на фемина мешечки вежби се прават али не се прават ?!?
Што би и кажале на форумџиката над вас? Одмара она од Фемина едно 5 минути, толку и се вежбите (Мерлинке не се лутиш, нели?)
Што би и кажале на форумџиката над вас? Жап само визуелизирај, полесно е Ене, ме претрка Марамка. Да ти се пожалам тебе - многу прејадена сум бре
Што би и кажале на форумџиката над вас? Ама навистина сте брзи, ако сакам нешто да кажам некому, мора да чекам, срамежлива сум да пратам лп, да не помисли некој дека сум манијак. ливинг, знаеш дека си ми многу мила. аватарот немој да го смениш, премногу ми се допаѓа.
Што би и кажале на форумџиката над вас? Искрено, се лутам. За прв ден, не смее да се префорсира со повеќе од 2 минути. Да знаеш за друг пат, тие 5 да ги преточиш во попаметна активност.
Што би и кажале на форумџиката над вас? И јас тоа велам, значи ако визуелизирам можно е да станам помлада, оп бек ин ди олд дејс вен ај вос џаст а тијнеџер и се палев на бој групс уууу веќе ја сакам оваа младост лајк ит
Што би и кажале на форумџиката над вас? Жапче а зошто сакаш да се подмладиш? Јас сакам да остарам, па сите 17 годинки ми даваат
Што би и кажале на форумџиката над вас? Еј, немој солзи да лееш, и мене истото ми го кажуваа на твои години, и денес - сум среќна шо ми одземаат години Ќе дојде време кога ќе бидеш благодарна, верувај!
Што би и кажале на форумџиката над вас? Еј, абе и мене ме прашуваат што студирам а јас пред 4 години магистрирав ама не е то то, пасош кога си вадев го вадев со група до смрт над 27... тој факт ме погоди озбилно у срце ццц ах пак убавата црвена, јас не знам колку години би ти дала.. да те видам па да кажам. Аватаров ти е исто ко 17 ко марамка оф пак марамка значи првото е за тебе пирамидишче значи поима немам што се ту догаџа
Што би и кажале на форумџиката над вас? таман работа тебе да ти се лутам, се смеев на цел глас! ајмо сите кај мене на пица!
Што би и кажале на форумџиката над вас? Море виткоста Марамке ми подлежи на промени хахахах мора да се прават мешечки, легачки, грбачки, ножачки, кејот да се мери, со орбитрекот да се бори.. ама друг ден сега сум фатена во полојната идам јас Рок а фела само што не ми се јаде, би сокче само