Што би и кажале на форумџиката над вас? Жапче бе па страв ме фаќа ако треба некогаш да вежбам и да внимавам на виткоста. Како човек да се откаже од убавината наречена храна?
Што би и кажале на форумџиката над вас? Еј, сва среќа апетитот иде само со ПМС и одредени денови на нот пмс али синдром алајк пмс
Што би и кажале на форумџиката над вас? Пак за јадење зборвите? Ми се јаде рипче Останав да ги сонувам охридските пастрмки, мала е веројатноста дека некогаш ќе вкусам пак Види, дури и слика тешко се наоѓат на интернет (на зготвена, секако )
Што би и кажале на форумџиката над вас? А, каде бре моме пеперудесто во ова доба?!? Убави соништа, да сонуваш каде е крајот на виножитото и да го најдеш утре
Што би и кажале на форумџиката над вас? Само за храна да се зборело...а таман се решив од утре на диета... Жапче ти би Доналд а? И ја... али без фриз
Што би и кажале на форумџиката над вас? О јас не би него, не не не не.... фризот некако ми уништува желба за што било. ццц али би да сум ко него... еј без тој фриз ќе преживеам да ваљда ќе сум со сенс за тоа што е ок не само њух за бизнис побогу ццц
Што би и кажале на форумџиката над вас? Нормално, нормално ...баш си се изнасмеав во овие доцни/рани саати ... Овака сама додека сите во куќава спијат...ама екстра ми е...тивко само куцањево се слуша... Добро, до пред некоја мин. и девојчињана на А1 како плачат
Што би и кажале на форумџиката над вас? Добра ноќ и тебе Шелеа и деновиве сакаме инспирација со некоја песничка од твојата збирка