Што би и кажале на форумџиката над вас? Во другиот компјутер, сега ќе ставам во сдк . Зезај се зезај се, ама ако слушне штркот може да донесе
Што би и кажале на форумџиката над вас? Ми бодеше очи тоа што беше Имам тело од 16 годишна, а за да биде друга смислата би требало Имам тело на !6 годишна, па така некако не ми се совпаѓаше, не за друго Љубам, рано ми е за деца
Што би и кажале на форумџиката над вас? Maцa бејби, те читкам често и одлична си. Многу интересни коментари и постови. едит - Љубам
Што би и кажале на форумџиката над вас? Аааа за телото ми љубомореше, не за фрижидерот - карпа што беше?! Ааааааааааааааааа такаааааааааааааа??? Знаев! Љубам, и јас имам 23. Ах, мрзам штркови во трета деценија од животов. Тренди, пак фарбање? Која фарба е на ред?
Што би и кажале на форумџиката над вас? Браво Љубам, јас мислам дека не би можела да се снајдам со дете. Маца, уште не ми се здосадил овој аватар да го мењам Трендафилке моме убаво, како си?
Што би и кажале на форумџиката над вас? I like your pink што е ова со дете ова она, тело, фрижидер?!? убивте некој или само некој е гладен
Што би и кажале на форумџиката над вас? Ах смајли едно со таа твоја прекрасна чашка ме тераш да барам некоја таква само екстра ларџ да е оти мала ми изгледа за да сркам како, кафе.... супа во неа
Што би и кажале на форумџиката над вас? Жабо ко се тушираше специјално се слика за нас а? Пареата те спасила инаку готова беше, па уште и ни мафта видија
Што би и кажале на форумџиката над вас? Абе да ми се види рачето жабешко беше тоа,да ви доловам ефекАт на жабја рукичка море Лукс, ми се чини али ти учиш шпански
Што би и кажале на форумџиката над вас? дек си мерлинка шо моеже да значи ништо не те занима што те брига со тоа тело, тој задник и мене не ќе ме интересаше нада
Што би и кажале на форумџиката над вас? Ја дали учам шпански? Ме интереса еспанољ перо но естудо , перо пуедо аблар поко ен еспанољ . А тебе Мерлинке порке но те интереса нада ?
Што би и кажале на форумџиката над вас? Епа убаво, јас си учев да си знаеш а ми ме интереса мучисимо и ме густа комо ќе но чика
Што би и кажале на форумџиката над вас? Он знае да ги наштима оп цуп со рачето и канта ла канта комо мухер ќе канта
Што би и кажале на форумџиката над вас? Пуес тонсес, ко ќе ми треба превод еспанољ ќе знам кому да се обратам Пара куел мухер еста абладо ? Куела канта муи биен?
Што би и кажале на форумџиката над вас? онаа канта што канта кога Ставре ја чукна да ја провери дал добро канта бе, оние по дворовите што ги редеа со Коцета