Што би и кажале на форумџиката над вас? Ооооо да не почнувам, долг ми се виде. Да речам фино, накај фино. Културна ќе сум ајде тебе пинки засекогаш што ти се дешава во животецот?
Што би и кажале на форумџиката над вас? математиката ми дешава тоа ми се дешава. нема да ми стаи пет, пу да му се плукнам..
Што би и кажале на форумџиката над вас? Еј, паметно богами и јас би така, во најмала рака пред да ја стави оценката, професорката да ја снема на неодредено време онака пуф
Што би и кажале на форумџиката над вас? Пу мајкаааатааа пак кликнав ми се допаѓа наместо нов одговор . Жапче зш сум олку проста? Едит - Карина ти си била над мене, ти кажи ми
Што би и кажале на форумџиката над вас? Леле, и јас истото го правам во последно време Наместо одговор, ми се допаѓа стискам.. Welcome to the club Едит: Гоу ме претрка Не го спомнувај Охрид те молам, носталгија ме фаќа.. со душа чекам да одам
Што би и кажале на форумџиката над вас? Изи ми керида амигита пекења де Изабела Ливинг и јас се осеќам така неколку ѕвезди пратив во бестрага Карина, те свиѓам на аватаров. Страшен осмех.
Што би и кажале на форумџиката над вас? Мислењето може и да се оддопаѓа Јас се нервирам кога место нов одговор ќе стиснам ми се допаѓа на фејсбук Или и Ливинг на истото мислеше?
Што би и кажале на форумџиката над вас? Јас мислам на тоа. И после се бркам за лајкот да го тргнам додека не ме прочитале сите.