Што би и кажале на форумџиката над вас? Жапчево ме збуни со ѕвездиве И после се си мислам леле да не видел некој
Што би и кажале на форумџиката над вас? Мерлин од кај ги наоѓаш емотиконките ? или анимации што и да се ... и Ливинг сакам да ја прашам, стварно си балерина ?
Што би и кажале на форумџиката над вас? Немам некоја страна посебна. Лупам на гугл срч тоа што барам па smiley, т.е. пример frog smiley, па ентер, одам на images, втората опција горе лево и излегува нешто. Пример ова.
Што би и кажале на форумџиката над вас? Мерлинке ќе си ставам и од другите аватари што ми ги најде ти, ќе си го вратам пак и тој со штуцните, ама и овој ми е убав де, ФБИ ми го најде, многу ми е мил... речиси колку твоите
Што би и кажале на форумџиката над вас? Е мене тука со ѕвездите ми се случуваше На фб мене ме нервира кога стегам ентер, во смисла да одам нов ред оно ми оди во етер, е тоа ме нервира ццц Ливинг убо ти е ова нежно мило комо уна маџија А мерлин сакаш да ги натераш луѓето на литл оперејшн колд ах ѓаол он со плави перчини
Што би и кажале на форумџиката над вас? Чест ти правев, не одбрав kiss my ass smiley, туку frog smiley. Видиш поштовање?
Што би и кажале на форумџиката над вас? сменив потпис. ај кажете нешто Спојлер мерлин и мене навика ќе ми стани тоа смајлито
Што би и кажале на форумџиката над вас? Крвавото оно убаво хахаха интересно е Ај мор Мерлин не се ваѓај чест ово-оно пффф туку сега ја видов мори оваа последна жаба, плукната јас и таа ко мене скока, види да не сум јас потпишана од позади може ме сликнал некој мене дур си скокам пред барава на тате
Што би и кажале на форумџиката над вас? Пинки не сум балерина, кај да е во потпис ќе си ставам за да не ве бунам толку ... Жап кај трчаш преку ред?
Што би и кажале на форумџиката над вас? Еј, Ливинг и јас ќе си напишам зашто Жап со 4 па потоа е. И тест на интелегенција ќе решам ако треба за форумов цц Ко кај Хефе мој на испит и распит се осеЧам аман. Леле колаченце убаво оно ко Поп-кејк леле страшен ти е аватаров сега го видов, кошмари ќе ми направиш